Aktiviteter

Kom til Hellebo Park Julehygge på Birkebo,

Søndag d. 10 dec.  Kl. 14 - 17:00

Vi har indkøbt et flot juletræ i anledningen og du/ I er meget velkommen til at tage noget julepapir, en saks o.s.v. med, så træet kan blive pyntet. Men, man er naturligvis mere end velkommen, hvis man blot kommer for julehyggens skyld. 🙂

 

Så sørger vi for gløgg og æbleskiver.

 

Tilmeldingsfrist:

Vi vil blive glade hvis I fortæller os hvor mange I deltager. 
Skriv til os på e-mail: info@hellebopark.dk

eller smid tilmeldingssedlen i vores postkasse, senest fredag d. 1 dec.

 

Vi glæder os til at se Jer og ønske hinanden god jul.

 

Med venlig hilsen,

Beboerrepræsentationen - Hellebo Park

Hellebo Bridgeklub

Efterår 2017 / Forår 2018

Den 2. oktober starter bridgeklubben sin efterårssæson 2017, hvor vi spiller turneringsbridge hver mandag eftermiddag fra kl 14 til ca 17.30 og har nogle rigtig hyggelige timer sammen.

Vi har plads til enkelte nye spillere i klubben og håber, at der er beboere som kunne tænke sig at være med, "ny-tilflyttede" som "gamle" beboere i Hellebo. Det kan også være personer, som ikke bor i Hellebo. Har du en makker i forvejen er det ideelt, men ellers må vi forsøge at hjælpe med at løse sagen.

Vi spiller fortsat i Helsingør Golfklubs restaurant-lokaler, Gl. Hellebækvej 73. Spillesæsonen strækker sig fra den 2. oktober 2017 med afslutning den 6. april 2018.

Juleafslutning med særlig turnering påregnes at blive mandag den 18. december 2017, og starter efter nytår den 8. januar 2018. Sæsonafslutning med speciel turnering forventer vi bliver den 8. april 2018.

Vi må tage forbehold for, at golfklubbens restaurant kan være 100% optaget på enkelte datoer, nærmere oplysninger herom følger.

Restaurantens reglement foreskriver, at ønskes kaffe/the, kage eller andre drikkevarer o.l. i pausen eller på spilledagen, skal det købes i restauranten, når den er bemandet. Købes for egen regning til restaurantens sædvanligt gældende priser.

Kontingent for hele sæsonen er fastlagt til 500 kr pr. person, som dækker husleje, præmier og materialeforbrug.

Ring og få yderligere information om klubbens aktivitet på tlf. 51271812 Annelise Jensen (sekr.), Hellebo Park 96, eller på tlf. 40302413 Steen Schrøder (formand), Hellebo Park 50.