Seneste nyt

Her er opskriften på et bedre indeklima

 

Hvis man ikke behandler sin bolig på den rigtige måde, kan der opstå ubehagelige skader på boligen og ens velbefindende.

Vores varmemester har derfor udarbejdet opskriften på, hvordan man opnår et bedre indeklima. Den er runddelt på skrift.

Skulle du forlægge opskriften, kan du altid finde den her på Hellebo Parks hjemmeside.

Læs den og brug den.

Januar 2018

Tak for i år

Mange tak til alle der mødte op til vores julehygge den 10. december. Det blev til nogle rigtigt hyggelige timer sammen.
Vi ønsker også at sige mange tak for i år, og vi i beboerrepræsentationen ønsker alle en rigtig glædelig jul, og et godt nytår.

December 2017

Kom til Hellebo Park julehygge

Så er der julehygge for beboerne i Hellebo Park. Søndag den 10. december i Birkebo fra 14-17. Se hele invitationen under aktiviteter.

 November 2017

 

Nyt fra Hellebo Bridgeklub

Så er der ny information fra Hellebo Bridgeklub. Se mere under aktiviteter.

 September 2017

 

Bestyrelsen fortsætter

Da der de seneste fire måneder har været ro og en udtalt positiv stemning i Hellebo Park, har bestyrelsen i beboerrepræsentationen besluttet at fortsætte sit arbejde frem til den ordinære generalforsamling i marts 2018.

September 2017

 

Resultat af afstemning

Hidtil skulle alle beboere på hver etage i Højhuset være enige om udsmykningen af gangarealet. Det skal de ikke mere. Nu er det flertallet, der bestemmer.

Det blev afgjort ved en afstemning blandt alle Højhusets beboere i juni.

29 stemte for at flertallet skal bestemme. 10 stemte for fortsat enighed.

Derfor ændres Husordens § 6 stk. 2. Se den i Husorden.

Juni 2017

 

 

Forbedringerne af Hellebo Park

Hvert år skal vores udlejer fortælle os, hvilke forbedringer, man vil gennemføre 10 år frem. Den seneste plan blev serveret under den såkaldte markvandring i juni 17.

City Apartments renovationsplan inderholder følgende for 2017:

 

  • Udskiftning af træværket ved rækkehuse: 120.000 kr.
  • Priming af facader i Højhuset og gavle: 25.000 kr.
  • Udskift af termoruder: 50.000 kr.
  • Ny teknik i varmecentralen: 75.000 kr.

 

Og: Ny vejbelægning hele vejen rundt om Hellebo Park i 2019: 550.000 Kr.

Vores nye ønskeliste kan du se ved at trykke på den grå bjælke.

Juni 2017

 

Dalen-byggeriet godkendt på ny

Projektet seniorboligkomplekset Dalen fik i maj kommunens vigtige anden godkendelse. Nu mangler projektet blot byggetilladelsen og vigtigst af alt købet af grunden af Hellebo Parks ejer, før byggeriet kan sættes i gang. Hvornår det sker, er p.t. uvist.

Dalen består af 40 lejeboliger på Hellebo Parks P- og containerplads vest for vores højhus. Kommunen bidrager med godt 10 mio. kr. kontant samt stiller garanti for yderligere godt 51 mio. kr. Projektet ventes at koste ca. 129 mio. kr.

Juni 2017

Så er der lidt opdateringer til hjemmesiden

 

Referat fra årsmødet samt det ekstraordinære årsmøde ligger tilgængeligt på siden nu. Disse er også blevet omdelt, men fremadrettet vil de kun komme til at ligge på hjemmesiden. Det samme vil gælde anden information til beboerne. Så følg med her på siden af og til.

 

Husordenen er blevet opdateret med et par punkter, som blev vedtaget på årsmødet. Samt vores vedtægter har fået et punkt mere. Se de opdaterede punkter HER, eller se hele husordenen eller vedtægterne på knapperne til højre

Dalen påbegyndes tidligst til sommer
 
Vores nye nabo stikker først spaden i jorden medio 2017
 
Projektet seniorboligkomplekset Dalen kører på skinner, men skinnerne er blevet lidt forlænget. I stedet for påbegyndelse af byggeriet på P- og containerpladsen syd for Birkebo og vest for vores højhus i begyndelsen af 2017, tegner alt til, at det første spadestik først sker omkring 1. juni.
Valg af hovedentreprenør sker efter 20. december 2016. Dernæst skal byrådet på ny godkende projektet inden maj 2017, før gravkøerne kan sættes i sving. Så det ser ud til, at vi får fred for det nye byggeri indtil sommeren 2017.
Dalen består af 40 boliger. De to er reserveret kommunen. Af de tilbageværende 38 er 37 allerede bestilt. Og der er p.t. en venteliste på ca. 115 interesserede lejere.
Følg projektet på foreningendalen.dk eller via den grå knap
 
December 2016

Nye priser for nye lejere i Hellebo Park

 

Prisen på lejemål i Hellebo Park er sat op. Men kun for nye lejere! Er man interesseret i at flytte ind i skønne Hellebo Park, gælder det om at kontakte vores varmemester Lars Pedersen hurtigt, da der er ventelister på alle boliger. Så kontakt ham hellere i dag end i morgen, da interessen for at bo her er meget stor.

Se de nye priser og kontakten til varmemesteren under Varmemesterens hjørne - Tryk på den grå knap

Oktober 2016

Hellebo Park får ny nabo 

 

Seniorbolig-projektet DALEN bliver placeret på container/p-pladsen syd for Birkebo og vest for Hellebo Parks højhus.

Læs mere om DALEN - Tryk på den grå knap.

 

August 2016

Nye forbedringer

 

Beboerrepræsentationen har afholdt den såkaldte markvandring med administrationsfirmaet bag Hellebo Park, City Apartment. City Apartment har barslet med den første 10 års plan, som er en løbende en af slagsen. Vi har også selv indgivet vores ønsker, som de vil kigge nærmere på.

Se begge lister - Tryk på den grå knap

 

August 2016

Tænk venligst på dine naboer

 

Tag venligst hensyn til de skilte, der er på området.

Mange af beboerne er bange for at gå på den lille sti mellem bebyggelsen og busstoppestedet, da de er bange for at blive kørt ned af en cykel. Lad derfor venligst være med at cykle på denne sti.

Vi anbefaler at man ikke kører hurtigere end 30 km/t på området. Med denne hastighed er der god tid til at stoppe,  hvis en beboer springer frem fra en parkeret bil, eller kommer omkring et hushjørne.

Brug venligst kun én tørretumbler, når du er i vaskeriet. Så giver det mere plads til dine naboer.

Hold venligst opgangene fri for sko og lignende. Det gør det mere besværligt for rengøringen at komme til. Samtidigt er det til fare i tilfælde af brand.

Læs venligst vores fælles husorden igen - Tryk på den grå knap.

 

August 2016

 

Huslejesagen

 

Der er 10 lejesager, der ligger nu til vurdering hos vores advokat. Han overvejer på nuværende tidspunkt, om der er grundlag for en sag eller ej.

Vi kommer tilbage, så snart vi har et svar fra advokaten.

 

August 2016